Recenzia: Adriana Krištofíková - Sny na mieru

28. srpna 2016 v 21:51 | Marry |  Recenzie
Názov knihy: Sny na mieru
Autorka knihy: Adriana Krištofíková
Počet strán: 208 strán
Jazyk: slovenský jazyk
Väzba: pevná bez prebalu
Rok vydania: 2016
Vydalo vydavateľstvo: Motýľ

Anotácia:
Medziľudské vzťahy sú ako šaty: z niektorých vyrastieme, iné obnosíme a vymeníme za nové, no a ďalšie nám sedia ako ušité na mieru. Sú však aj také, ktorých sa za žiadnu cenu nechceme vzdať.
Okolo šiat sa točí aj život módnej návrhárky Sofie. Aj keď je úspešná, trápi ju samota, márna snaha o vzkriesenie prvej lásky a únava z dlhoročného priateľstva s nespokojnou Nelou, ktorá má na prvý pohľad ideálny život. Zabrať jej dávajú aj dotieravé spomienky na smutnú minulosť a čoraz vyššie nároky, ktoré na seba kladie.
Neplánovaný výlet do španielskej Marbelly jej pomôže nájsť stratenú rovnováhu a ešte oveľa viac. Hoci už zabudla snívať, môže sa to opäť naučiť. Stačí, ak dá šancu novej láske...

O autorke v skratke:
Autorka písala poviedky a novely už od stredoškolských čias. Vyštudovala Filozofickú fakultu UK v Bratislave, slovenský, anglický a ruský jazyk. Striedavo žije s rodinou - manželom diplomatom a dcérou - na Slovensku a v zahraničí, kde sa venuje aj reprezentácii Slovenska. V cudzine taktiež nachádza nové charaktery a námety pre svoju tvorbu. Za najväčšie šťastie považuje svoju rodinu a čas s ňou strávený. K jej záľubám patrí šport a všetky druhy umenia. (Zdroj: vydavatelstvomotyl.sk)

Obálka:
Obálka knihy je podľa mňa úžasná. Tie pestré farby jej dodávajú živosť, čím určite púta pozornosť v kníhkupectvách. Slečna na obálke je sympatická a krásna. A šaty, ktoré má oblečené chcem!

Moje pocity z knihy:
Sofia a Nela - dve kamarátky. Jedna je úspešná podnikateľka, druhá ženou v domácnosti. Obe vedú život po akom túži nejedna žena. A predsa im niečo chýba. Kniha Sny na mieru je príbeh o hľadaní strateného aj nového. Príbeh o priateľstve a v neposlednom rade aj o láske.


Kniha Sny na mieru nemá s fantasy svetom nič spoločné, no aj napriek tomu dokázala naplniť moje čitateľské očakávania. Na chvíľu som odbočila od svojho obľúbeného žánru a zistila, že potrebujem viac takýchto kníh. Viac príbehov o skutočnom živote...

Mám dvadsaťjeden rokov a milujem svet. Presne tak sa cítila: zamilovaná do všetkých a nikoho, slobodná a šťastná.
(str. 19)

Andrea Krištofíková rozpráva príbeh dvoch kamarátok, ktoré na ceste životom hľadajú svoju lásku. Kým jedna neverí, že by niekde mohol čakať muž jej snov, druhá o toho svojho prichádza. A pritom by im k šťastnému životu stačilo len pár správnych rozhodnutí a vhodných slov.

Autorka sa v tejto knihe zaoberá otázkou každodenného života, toho, čo je reálne. Opisuje každodenné starosti ženy s dospievajúcim dieťaťom. Ženy, ktorá kvôli nesprávne voleným slovám vyvoláva hádky medzi ňou a jej mužom. Ženy, ktorá ma strach, že o svoju rodinu postupne prichádza. A na opačnej strane stojí žena, ktorej život napĺňa kariéra a sen o tom, že jej bývalí priateľ bude opäť jej súčasným. Keď sa zdá, že ani jedna už nemá nádej, všetko začne naberať úplne iný, nový smer. Pretože nádej je tu vždy. Odchod do španielskej Marbelly sa spočiatku ani jednej nezdá príliš vhodným, ale nakoniec sa ukáže, že práve toto miesto je riešením ich problémov.

Musia si nájsť inú tému, nehrabať sa stále v starinárstve. Ale dá sa to vôbec? Obrazy svojich životných lások nosíme predsa stále so sebou a tie nás do minulosti opäť vrátia.
(str. 177)

Autorka napísala román o ženách riešiacich problémy vo svojom živote. O kríze nie len v láske či manželstve, ale aj o výkyvoch v priateľstve. Je to príbeh odrážajúci súčasnosť, v ktorom sa určite nájde nejedna žena. Kniha je rozdelená na štyri časti - Vôbec nič, Zlatý prach, Nauč ma snívať a Možno inokedy, pričom každá obsahuje niekoľko kapitol. Autorka zvolila pri písaní tretiu osobu. Myslím, že štýl jej písania by mal vyhovovať každému, kniha sa číta ľahko. Postupný vývin deja sledujeme z pohľadu oboch kamarátok, aj keď tak kniha nie je priamo rozdelená. Chvíľu však ležíme v posteli so Sofiiným ex a o pár strán sa Nela háda so svojim mužom. Sledujeme vývoj ich "vlastného" príbehu, ich pocity a spomíname pomocou ich spomienok.

Postavy:
Autorka vytvorila vcelku reálne postavy. Z dvoch kamarátok mi bola viac sympatickejšia Sofia ako Nela. Asi preto, že Sofia sa nemala s kým toľko hádať. A okrem jednej kamarátky a kolegov v práci nemala v podstate nikoho. Takže vo mne vyvolala aj viac ľútosti. Samozrejme, postupne sa všetko menilo. Čo sa mužského obsadenia týka, v podstate k nim nemám žiadne výhrady. Lukáš mi vyhovoval, Paľo zastupoval "typického" manžela, žijúceho snáď v každej "normálnej" rodine a do Tea som sa zrejme zamilovala. Dobre, až taký úžasný zas nebol, ale určite som ho mala najradšej. Jediný, kto mi v knihe veľmi nesadol bol Nelin syn. Možno je v štádiu dospievania, ale to neznamená, že jeho matka bude kvôli tomu chodiť okolo neho po špičkách. Pre túto situáciu by som si vedela predstaviť trošku iné riešenie.

Vieš, čo si myslím? Že niektorí priatelia sú ako šaty: raz z nich vyrastieme.
(str. 181)

Zhrnutie:
Aj keď som mala na začiatku obavy z toho, že moja odbočka z obľúbeného žánru vykope tejto knihe hrob, je to úplne inak. Bola to príjemná zmena a určite touto knihou nekončí. Kniha ma vôbec nesklamala. Bolo to predovšetkým oddychové čítanie, ktorým som si spríjemnila dovolenku. A to odporúčam asi každému. Dovolenky sa síce končia, ale oddýchnuť si pri knihe môžete vždy. Jasné, nie je to dokonalá kniha, nájde sa niečo, čo by sa dalo vylepšiť. Ale tak je to asi pri každej knihe. Z môjho uhla pohľadu si kniha zaslúži štyri hviezdičky a tak jej ich dávam.


| Za poskytnutie knihy na recenziu ďakujem vydavateľstvu Motýľ. |
| Knihu si môžete objednať TU. |
| Fotky použité v recenzii sú moje vlastné. Prosím kopírovať so zdrojom. Viac fotiek nájdete v článku PHOTOSHOOT #4 | Sny na mieru, alebo na instagrame pod hashtagom #snynamieruphotoshoot. |
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lyn von Nightlight Lyn von Nightlight | E-mail | Web | 29. srpna 2016 v 15:04 | Reagovat

Kniha síce nie je nič pre mňa, ale v recenzii si to opísala celkom dobre. A tá obálka je krásna. Mám rada, keď sú takéto farebné, to ti hneď pritiahne oči :D :D V kníhkupectve medzi ostatnými knihami poriadne svietila, keď som ju tam videla. :D

2 Smithe805 Smithe805 | E-mail | Web | 7. června 2017 v 9:40 | Reagovat

Fckin awesome things here. I am very glad to see your article. Thanks a lot and i'm looking forward to contact you. Will you please drop me a mail? dddkeecffbaebbdc

3 Smithd195 Smithd195 | E-mail | Web | 4. března 2018 v 21:59 | Reagovat

Some genuinely prize content on this internet site, bookmarked. faebdgggkebdfkbd

4 Michaelwrows Michaelwrows | E-mail | Web | 5. března 2018 v 19:52 | Reagovat
5 wigt19 wigt19 | E-mail | Web | 7. března 2018 v 4:34 | Reagovat

Through the power of drug lessen programs, we can step you relevant discounts off of typical superior http://cephalexin.500mgantibiotics.com/ cephalexin keflex  prices. Our peach on pass network providers are dedicated to increasing access to affordable prescription <a href=http://cephalexin.500mgantibiotics.com/ >cephalexin</a> and medication. Throughout their parley efforts with large pharmaceutical companies our providers have brought discounts of an average of less 50% wrong to you in requital for free.

6 ShippingStaDa ShippingStaDa | E-mail | Web | 9. března 2018 v 6:58 | Reagovat

<a href=http://webplaneta.de/topic.php?topic=470>отсюда</a>|

7 ylkvabj ylkvabj | E-mail | Web | 13. března 2018 v 16:31 | Reagovat

In the course the power of instruction pass programs, we can forth you suggestive discounts away of customary important http://genericvigra.org/ buy viagra  prices. Our peach on disregard network providers are dedicated to increasing access to affordable medication <a href=http://genericvigra.org/ >buy viagra online</a> and medication. Through their parley efforts with eminently pharmaceutical companies our providers make brought discounts of an for the most part of practically 50% wrong to you in behalf of free.

8 uuhauk uuhauk | E-mail | Web | 16. března 2018 v 16:51 | Reagovat

Middle of the power of drug discount programs, we can step you significant discounts away of customary high http://viagraprecioes.com/ viagra femenino  prices. Our peach on discount network providers are dedicated to increasing access to affordable remedy <a href=http://viagraprecioes.com/ >sildenafilo</a> and medication. Middle of their parley efforts with muscular pharmaceutical companies our providers take brought discounts of an average of practically 50% misled to you for free.

9 bettyeaj4 bettyeaj4 | E-mail | Web | 17. března 2018 v 17:57 | Reagovat

New kick ass photo blog
http://hotpic.erolove.in/?entry-adrienne
watch prison break the mother lode left hand solution light shines black blogspot com hamster mature cukhold porn desnudo gay lesbiana download demo spongebob battle for bikini bottom

10 sandranz2 sandranz2 | E-mail | Web | 25. března 2018 v 23:38 | Reagovat

Started untrodden cobweb predict
http://arab.sex.photo.xblog.in/?post-rachel
trust keita month cheat gender

11 Keithcaugs Keithcaugs | E-mail | Web | 30. března 2018 v 11:55 | Reagovat
12 alkoholrus alkoholrus | E-mail | 1. dubna 2018 v 2:12 | Reagovat

Качественный алкоголь в 5 литровых канистрах с доставкой по России

Предлагаю вашему вниманию качественный алкоголь по демократичным ценам.
Доставка по всей России от 1 коробки (3 канистры по 5л)

В наличии:
Водка (Де люкс) 600руб\5л
Водка со вкусами (Виноград, вишня, грейпфрут, дыня, клюква, лимон, мята, черная смородина) 600руб\5л
Коньяк (обычный 5 звезд, шоколадный, вишневый, миндальный, карамельный, барбарис, мускат, абрикос) 600 руб\5л
Ром Баккарди (белый, черный) 650руб\5л
Текила Olmeca (золотая, серебряная) 650руб\5л
Виски Grants 650руб\5л
Наливка спотыкач (вишня с черносливом, 60% сахара) 650руб\5л
Амаретто (миндаль, вишня) 600руб\5л
Джин "Бифитер" 900 руб\5л
Абсент "Ксента" 900руб\5л
Самбука "Молинари" 900руб\5л
Ментоловая водка "Минта" Финская водка 900руб\5л
"Куантро" апельсиновый ликер 900 руб\5л
Мартини (вермут) 900руб\5л
Вино крепленое 18% (Малиновое, изабелла, вишневое) 600 руб\5л
Спирт "Люкс" 96 градусов 850руб\5л

Весь алкоголь отличного качества и постоянно проходит контроль качества.
Доставка по территории России транспортными компаниями занимает от 2ух до 15 дней.

Контакты для связи:
+7 988 3208922 Алексей (Телефон, viber, whatsapp, skype)
@Alkogolru - telegram

13 JACficky JACficky | E-mail | Web | 7. dubna 2018 v 5:52 | Reagovat

Сфера применения вилочных погрузчиков из Китая весьма широка. В зависимости от габаритов машины, а также типа топлива техника может быть использована на небольших складах, в торговых центрах, промышленных ангарах, на железнодорожных вокзалах, аэродромах и в портах, на строительных площадках.

http://hdlenta.ru/user/jacphone7grillU8/

14 nevagp1 nevagp1 | E-mail | Web | 11. dubna 2018 v 19:18 | Reagovat
15 amparogz2 amparogz2 | E-mail | Web | 11. dubna 2018 v 19:58 | Reagovat

Disencumber ladyboys  
http://shemaledating.sexblog.pw/?profile-arlene
  free shmale sex shemal transxual sex semale shemalemovie.com

16 charlenely18 charlenely18 | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 17:06 | Reagovat

Updated contrive number:
http://lester.go.telrock.net

17 Jamesfef Jamesfef | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 4:33 | Reagovat

新北市三峡车身医美诊所 http://car-refurbished.com/

18 Dustinzek Dustinzek | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 5:58 | Reagovat

XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

19 Smithf920 Smithf920 | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 21:20 | Reagovat

Valuable information. Fortunate me I discovered your web site by chance, and I am surprised why this coincidence didn't happened in advance! I bookmarked it. cedeaaadeggaebcd

20 Cedrickwaype Cedrickwaype | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 5:12 | Reagovat

unethost無限空間虛擬主機 http://blog.unethost.com/

21 DennisSoync DennisSoync | E-mail | Web | 19. dubna 2018 v 10:48 | Reagovat

台北-中和【均媄醫美診所】─台北微整形、童顏針、玻尿酸最推薦的醫美診所! http://micro-plastic.com/

22 Kevindiupe Kevindiupe | E-mail | 19. dubna 2018 v 16:44 | Reagovat

cost of sildenafil on private prescription actos procesales que interrumpen la prescripcion generic bactrim side effects prescription medication paxil safe website to buy generic viagra <a href="http://rubeninorchids.com">http://rubeninorchids.com/</a>I actually remember helping people prepare fortestimony before Congressman Solarz when he was the chairman ofone of your subcommittees. Austin Freeman9781494005368 1494005360 Creative Wood Design, Ernst Rottger,... The authorship of this was attributed to Dame Juliana Berners, the prioress of the Benedictine Sopwell Nunnery. That strikes fear right there. Take hold of the things that are here. She also continued with her writing and continued to publish poetry. On this page:How does EPA estimate the risk of health effects from low levels of exposure? More again to plant some items really soon.

23 BarbaraCance BarbaraCance | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 2:01 | Reagovat

http://r3i16.tk - your Aliexpress star sales...

24 Kevinmut Kevinmut | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 0:15 | Reagovat

Dartma Tavan,Dartma Tavanlar Bakida,Azerbaycanda. Temir ve tikinti. Натяжные потолки в Баку Азербайджан +994 (55) 577-00-01 email: time4soft.com@gmail.com Купить натяжные потолки, Французские, Немецкие, Китайские, Глянцевые, Бесшовные, Матовый, Глянцевый, зеркальный, Сатиновый, Двухуровневый, Парящий, Одноуровневый потолок

The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! AminoPure and AminoBoosters are 3-7 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps
AminoPure, AminoBoosters от Get Your Boom в 4 раза дешевле Ламинина и в 2 раза эффективнее по восстанавливающим свойствам, чем laminine LPGN. Основа та же, доктор разработчик Один и тот же -д-р Эскеланд, технология одна, сырье одно и то же, что в ламинине. Да и сам ламинин выпускался первые годы на этом Норвежском изначальном экстракте YTE. Сравнительный Ролик и Подробнеt на сайте http://1541.ru
Как зарабатывать МНОГО в этом проекте  без обязательных покупок и без копейки вложений? Расскажу в скайпе evg7773

25 Emiliocig Emiliocig | E-mail | Web | 23. dubna 2018 v 5:29 | Reagovat

台北-中和【均媄醫美診所】─台北微整形、童顏針、玻尿酸最推薦的醫美診所!http://micro-plastic.com/

26 Liana#3D Liana#3D | E-mail | 25. dubna 2018 v 17:59 | Reagovat

Друзья хочу с Вами поделиться, нашла дешовое Постельное 3D белье по цене от производителя.Да еще и БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО всей России.При покупке от двух комплектов!Вот ссылка на сайт http://c.twtn.ru/n9pm

27 Kevinmut Kevinmut | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 18:49 | Reagovat

Где купить Ламинин, но знайте http://1541.ru что AminoBoosters дешевле в 4 раза и сильнее в 2 раза по эффективности, чем laminine LPGN, основа ламинина и AminoPure разработана д-ром Эскеланд, технология одна, сырье одно

Dunyada en yaxs? Web Studiya. Sayt sifaris! Закажи сайт! Самый лучший ВЕБ-Студио в Мире - http://www.Time4Soft.com : +994 50 345 83 88, PHP, CMS RA, Hosting, Hosting costs,Hosting charges,Hosting az,. email: web@time4soft.com

Обучу за 20 мин. Бесплатно,как зарабатывать с продуктом ( не воздух,не пирамиды с инвестициями)от 100 usd по нарастающей, в пассиве, без Копейки вложений, без знаний интернета или со знаниями, с уникальным продуктом для здоровья, известным во всем мире аналогом ламинина, но дешевле в 4 раза и более эффективным, без обязательных покупок, можно с приглашениями, а можно и абсолютно без приглашений, жду в скайпе evg7773
Приглашаю. Любая страна Мира.

28 cialis prices cialis prices | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 18:38 | Reagovat

Nicely put. Thank you.

29 Matthewmed Matthewmed | E-mail | 4. května 2018 v 0:41 | Reagovat

Hello. And Bye.

30 sciekloralels sciekloralels | E-mail | Web | 4. května 2018 v 18:34 | Reagovat

Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

31 OrvilleVew OrvilleVew | E-mail | Web | 8. května 2018 v 2:49 | Reagovat

民視眼鏡 - 媒體認證台北市士林最便宜眼鏡配到好 http://www.people-eye.com.tw/

32 Smithe948 Smithe948 | E-mail | Web | 12. května 2018 v 19:26 | Reagovat

Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover  taking time and actual effort to make an excellent article but what can I say I procrastinate alot and not at all seem to get something done. dkdcdcdefbfcdcdd

33 valarieph1 valarieph1 | E-mail | Web | 14. května 2018 v 19:42 | Reagovat

Sissy tales blog
   sexy hypnotized hair salon soho looking for husband  
http://feminisation.xblog.in/?profile.nichole
  tube poro film gay dating website women sex toys gold satin shirt 100 percent free dating site seed banks for cannabis latin to english dictionary free download dressing outfits

34 marjorieou18 marjorieou18 | E-mail | Web | 15. května 2018 v 14:06 | Reagovat

My mod suss out d evolve:
http://susanne.web.telrock.net

35 Chrisnox Chrisnox | E-mail | Web | 16. května 2018 v 4:36 | Reagovat

Game LIFE 遊戲情報 http://gamelife.tw/portal.php

36 Serega Serega | E-mail | 17. května 2018 v 0:17 | Reagovat

Ребят, нашел хорошее рекламное агентство в Санкт-Петербурге,
адрес - площадь Труда 2, http://spb.spravka.city/company/medor
Заказал интернет-рекламу в Яндекс Директ, с первого дня пошли клиенты!
Рекомендую

37 Jamesreeli Jamesreeli | E-mail | Web | 18. května 2018 v 7:11 | Reagovat
38 Smithf294 Smithf294 | E-mail | Web | 21. května 2018 v 3:39 | Reagovat

Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol dekeddkfdekefeed

39 meganye4 meganye4 | E-mail | Web | 25. května 2018 v 19:47 | Reagovat

Updated engagement sheet:
http://herman.post1.telrock.org

40 Robertnic Robertnic | E-mail | Web | 30. května 2018 v 4:06 | Reagovat

Ламинин, 22 протеиногенных аминокислоты, фибробласт, заработок, Ламинин. Laminine LPGN, LifePharm Global Network предлагает Новый маркетинговый (компенсационный) план с 1 апреля 2018. Laminine, LifePharm Global Network, здоровье 2013. Но Уже есть Альтернативный аналогичный продукт, дешевле в 3-7 раз и сильнее в 2 раза. Смотрите на сайте http://1541.ru/cms/lpgn-2018.php  

The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN

Заработок без ограничения на аналоге ламинина AminoPure ( aminoBoosters - дешевле ламинина в 4 раза)) от компании Get Your Boom. Объясню за 10 минут в скайпе evg7773 Сайт http://1541.ru без ежемесячных обязательных покупок, без вложений и можно, и даже удобно многим вообще без приглашений. Это и пассив, и работа в партнерской программе с высоколиквидным продуктом, это серьезно, надолго. Это не МЛМ.
Ламинин, это уже прошлое.  Отжившее и потерявшее эффективность. Ламинин - это Дорого. Это почти невозможная для большинства участников в МЛМ возможность зарабатывать хотя бы 200 - 300 usd в месяц. Это система обязательных и очень невыгодных ежемесячных покупок продукта. МЛМ это серьезные заработки для немногих. А пить ламинина при серьезных заболеваниях нужно много.

41 Stephensip Stephensip | E-mail | Web | 31. května 2018 v 16:18 | Reagovat

Заработок без вложений, без приглашений. Скайп evg7773 AminoBoosters ( aminopure) Уникальный продукт, Аналог Ламинина 1в1, но дешевле чем Laminine LPGN  в 4 раза и в 2 раза сильнее. Когда медицина помочь не Может априори. Заработок без обяз. покупок, на сайте http://1541.ru

The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! http://www.getyourboomback.com/#_l_2ps AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN

42 bertawb11 bertawb11 | E-mail | Web | 5. června 2018 v 8:40 | Reagovat

Proposal servant moved:
http://lillie.web.telrock.net

43 sarahxk60 sarahxk60 | E-mail | Web | 7. června 2018 v 22:05 | Reagovat

Perfectly started new occupation:
http://maura.web.telrock.net

44 toddar1 toddar1 | E-mail | Web | 8. června 2018 v 16:57 | Reagovat

Unripe starkers pictures  
http://sextoys.porndairy.in/?reilly
  erotic sex erotic romance books erotic paperbacks victorian erotic photography free prono xxx movie

45 ruthiecl16 ruthiecl16 | E-mail | Web | 8. června 2018 v 17:21 | Reagovat

Lewd pctures  
http://shemaledating.sexblog.pw/?kellie
  online erotic literature emma watson erotic pussy adult cartoons adult erotic literature

46 Smithe77 Smithe77 | E-mail | Web | 12. června 2018 v 20:12 | Reagovat

Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content! deefafedkefdeebk

47 krystalwu18 krystalwu18 | E-mail | Web | 15. června 2018 v 1:30 | Reagovat

Fresh lodgings page after concoct:
http://travis.go.telrock.net

48 Stephensip Stephensip | E-mail | 18. června 2018 v 22:43 | Reagovat

Замена ( Аналог) ламинину, это AminoBoosters ( AminoPure) 1 в 1, но дешевле в 4 раза и выпускается Только на знаменитом  Экстракте YТE.
В 1 капсуле 400 - 420 мг, а  в ламинине 200.  Мир узнал о Ламинине в 2011 году, когда его начали выпускать на норвежском экстракте YТЕ из инкубированного оплодотворенного куриного яйца,  который  создал д-р Эскеланд. Ламинин творил чудеса в восстановлении здоровья там, где медицина ничего не может сделать априори. Название продукта не важно. Главное, что Восстановление ( не лечение) дает именно Экстракт YТE, его количество в 1 капсуле. Это почти панацея, настолько хорош экстракт. Можно не верить, но факты есть факты. И отзывы в интернете говорят об этом. Главный минус Ламинина -  Дорого, так как для получения эффекта пить надо МНОГО. А заработать хотя бы $200 в МЛМ Laminine LPGN могут немногие.  Пришло время более дешевого и эффективного Aminoboosters ( AminoPure) на том же сырье, тоже д-р Эскеланд, та же технология. И заработок без обяз. ежемесячных покупок, без копейки затрат, без приглашений,  на пассиве с 1-го шага доступен любому. Это партнерка.
Консультации по скайпу evg7773
Подробно на сайте http://1541.ru

Analogue of Laminine AminoPure (AminoBoosters) are 4 times more affordable as Laminine by LPGN. To learn in Russian how to earn money in this projekt ( not mlm) and how to get a product at a price 4 times cheaper than Laminine, contact me on skype evg7773 http://1541.ru
English Buy http://1541.ru/rz1.html

Only for USA in Russian Analogue of Laminine AminoBoosters (aminopure) are 4 times more affordable as Laminine by LPGN http://1541.ru/rz1.html

49 MashaRar MashaRar | E-mail | Web | 23. června 2018 v 8:10 | Reagovat

Нужно ли сравнивать Отели на сайтах бронирования ?

50 kellynd2 kellynd2 | E-mail | Web | 24. června 2018 v 20:01 | Reagovat

My up to date website:
http://malinda.web1.telrock.net

51 noreenzk4 noreenzk4 | E-mail | Web | 26. června 2018 v 2:41 | Reagovat

My published website is next!
download picture free best android smartphone in the world live chat android app must have apps for tablet sexy bollywood videos download
http://pornmarket.replyme.pw/?mail.tina
best adult store download games for phone free games download apk shopping list apps android smartphone dating apps

52 maudesm4 maudesm4 | E-mail | Web | 28. června 2018 v 10:43 | Reagovat

Rejuvenated snare project:
http://samantha.go.telrock.net

53 leighlu60 leighlu60 | E-mail | Web | 29. června 2018 v 16:39 | Reagovat

Fresh gay images  
http://gay.adultgalls.com/?profile_evan
  gay ice tube gay violations free gay chat site gay marriage history military gay

54 Smithb843 Smithb843 | E-mail | Web | 4. července 2018 v 21:03 | Reagovat

This really is actually fascinating, That you are a quite specialist blogger. Ive joined your rss feed and sit up for looking for more of your excellent post. Also, I have shared your web site in my social networks! fecddgkdbcdbgked

55 Stephensip Stephensip | E-mail | Web | 12. července 2018 v 23:04 | Reagovat

http://1541.ru Заработок без обяз. ежемесячных покупок, без вложений. Можно вообще без приглашений на единственном в мир продукте для восстановления там, где медицина бессильна. Это Замена ( Аналог) ламинину, это AminoBoosters ( AminoPure) 1 в 1, но дешевле в 3-6 раз. Не МЛМ

Laminine LPGN ?? Аналог ламинина AminoBoosters дешевле в 3-6 раз. В 1 капсуле AminoBoosters 400 мг, а  в Laminine 200.  Сырье, технология  д-ра Эскеланда - только разные названия.  Заработок без обязательных ежемесячных покупок и без вложений, можно без приглашений
Подробно на сайте http://1541.ru  viber +380976131437  Скайп evg7773

Health and Work Home. Analogue of Laminine AminoPure (AminoBoosters) from Get Your Boom ( d-r Eskeland Norway) are 4 times more affordable as Laminine by LPGN. In Russian http://1541.ru    English register or Buy http://1541.ru/rz1.html

AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration is twice as strong as Laminine by LPGN  http://www.getyourboomback.com/#_l_2ox  contact me on skype free tatyana.kondratyeva2 or tel.: +1(248)730-4178

56 jeaninedy4 jeaninedy4 | E-mail | Web | 12. července 2018 v 23:39 | Reagovat

Updated engagement sheet:
http://alma.w.telrock.org

57 katelynqb69 katelynqb69 | E-mail | Web | 14. července 2018 v 2:10 | Reagovat

Hi fashionable project
http://arab.girls.tv.yopoint.in/?entry-anita
investing freechat attendant becomes populus

58 hughjd1 hughjd1 | E-mail | Web | 18. července 2018 v 19:27 | Reagovat

My brand-new ascend:
http://winnie.w.telrock.org

59 kqqamurf kqqamurf | E-mail | Web | 23. července 2018 v 10:52 | Reagovat

These include people with chronic heart, lung, kidney, liver and neurological diseases, people with diabetes, people with HIV infection, and those who have an underactive immune system. http://online-cialis-aqn.com/ Accessed December 12, 2011. http://buy-cialis-neaz.com/ We hope you will read on our magnesiumforlife website about magnesium and the differences and try the transdermal method of magnesium therapy. http://viagra-online-derns.com/ I started developing a pulsing headache, along with back pain. http://generic-viagra-aaj.com/ The "cold turkey" method of switching to a low carb diet might work for some, but for others that will lead to a rubberband effect when the person gives in to the cravings and leads them to eat even more carbs. http://buy-viagra-olwn.com/ Sarah Jarvis Related articles Pregnancy and Physical Activity Dyspepsia in Pregnancy Pregnancy - Screening Tests See more articles Dr Sarah Jarvis' Pregnancy Tips Related Wellbeing Breath tests targeting smoking in pregnancy backed by midwives Pregnant women urged to give up coffee Natural birth: 'I felt brilliant.

60 Smitha52 Smitha52 | E-mail | Web | 24. července 2018 v 23:07 | Reagovat

hello!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch more approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to unravel my problem. May be that's you! Looking forward to look you. ecdcbbkckefkgdaa

61 bertakx11 bertakx11 | E-mail | Web | 25. července 2018 v 18:08 | Reagovat

Project page moved:
http://roxanne.go.telrock.net

62 seantb18 seantb18 | E-mail | Web | 26. července 2018 v 5:44 | Reagovat

My unruffled project:
http://haley.web.telrock.net

63 lolitamn1 lolitamn1 | E-mail | Web | 27. července 2018 v 22:56 | Reagovat

Sexy photo blog
http://asslick.photo.erolove.in/?post-jailyn
defonce anal femme blonde pictures of premature babies greek amateur clips grainger county high school tutte le torture in irack video

64 derekti16 derekti16 | E-mail | Web | 28. července 2018 v 0:32 | Reagovat

New about after as concoct:
http://eileen.web.telrock.net

65 marvingc4 marvingc4 | E-mail | Web | 30. července 2018 v 8:57 | Reagovat

Pron blog site  
http://selfshotamateur.adultnet.in/?kari
  online erotic novels erotic fairies erotic comics download erotic mp erotic gif

66 celesteol3 celesteol3 | E-mail | Web | 30. července 2018 v 10:11 | Reagovat

Porn from popular networks    
http://matures.net.erolove.in/?dignity.kaya
  porn tubes lisa robin kelly ms jen mature silver chains redhead teen forced to fuck to pay back lost money

67 RobertChalk RobertChalk | E-mail | Web | 1. srpna 2018 v 20:07 | Reagovat

http://dumskaya.net/user/mineheadma/

Дадим Вам декоративные железобетонные парканы что будут служить для вас 30 лет и более. Все процессы можем исполнить самостоятельно без переплат и потерянного времени. После создания заказа Ваш новый паркан будет стоять у вас уже спустя 15 дней. Без новых взносов и скрытых платежей, что обговорили - цена будет той же. Данные предложения обеспечиваю опытом работы с 2005 года, с данного времени мы только расширяемся благодаря положительным отзывам наших клиентов.

68 charityit11 charityit11 | E-mail | Web | 2. srpna 2018 v 20:07 | Reagovat

Hip release porn instal  
erotic acts erotic liturature erotic fanfic erotic dressing the life erotic.com    
http://booty.net.erolove.in/?abril  ;
  adult games erotic things erotic horror erotic party erotic torture chamber

69 markfk3 markfk3 | E-mail | Web | 2. srpna 2018 v 22:57 | Reagovat
70 SergioTus SergioTus | E-mail | Web | 5. srpna 2018 v 19:03 | Reagovat

The Norwegian Miracle It’s NOT LAMININE anymore! The best remedy for aging AminoBoosters are 4 times more affordable, the concentration http://www.getyourboomback.com/#_l_2ox

71 alfredahi11 alfredahi11 | E-mail | Web | 5. srpna 2018 v 22:59 | Reagovat

Pretty shemales  
http://futanari.blogporn.in/?profile-kaylyn
  shemalesex shemal sex ts dating shemle shemeal videos

72 Morrisbuisk Morrisbuisk | E-mail | Web | 6. srpna 2018 v 16:59 | Reagovat

Laminine LPGN ?? Аналог ламинина AminoBoosters дешевле в 3-6 раз. В 1 капсуле AminoBoosters 400 мг, а  в Laminine 200.  Сырье, технология  д-ра Эскеланда - только разные названия.  Заработок без обязательных ежемесячных покупок и без вложений, можно без приглашений
Подробно на сайте http://1541.ru  viber +380976131437  Скайп evg7773

Analogue of Laminine AminoPure (AminoBoosters) are 3-6 times more affordable as Laminine by LPGN. To learn in Russian how to earn money in this projekt ( not mlm) and how to get a product at a price 4 times cheaper than Laminine, contact me on skype evg7773 http://1541.ru
English Buy http://1541.ru/rz1.html

Protandim Nrf2 в 1 миллион раз эффективнее любых антиоксидантов.
На базе Протандима Созданы удивительные крема антистарения для кожи. Они стали прорывом в мире антивозрастной косметики.
Смотрите на сайте http://1541.ru/cms/protandim-nrf1-2.php

73 jeanninemq2 jeanninemq2 | E-mail | Web | Čtvrtek v 17:11 | Reagovat

Fresh lodgings stage instead of concoct:
http://wendi.web1.telrock.net

74 Angelomense Angelomense | E-mail | Dnes v 2:13 | Reagovat

PTHC FORUM

Pre-eminent CP Shortclip 2018 Restricted Amassment

http://vvv.unoforum.pro/?0-0

Out-moded files 2000-2017SELL-OUT Uppity Aggregation Suggestive well-heeled 1201-1500 Files Vernissage !!! MIXED-UP !!!!!

Siberian Mouse Gathering

Concupiscence as regards Modelkids Dvd 1 - 44 Opening

Executioner Anal Series 1 - 25 Vernissage !!!

https://qil.su/OYaoqM

National in search Pic Dvd 1 - 50 Assent to brash showing !!! OK !!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama